Zoeken naar ben jij onze man

Uw zoekactie voor ben jij onze man leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
11 dagen
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
12 dagen
Jonge30 30 jaar Limburg - Lommel
Hetero zoekt man(nen)
Ben een hetero man die iets spannend zoekt. Ik zou heel graag eens een homo koppel sex zien hebben in het echt. Of hebt je een ander leuk voorstel dan ben ik benieuwd!  
12 dagen
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Fwb gezocht 😉
oedendag, Ik ben een getrouwde man, op zoek naar een oudere man die kan ontvangen, liefst uit de regio, om met te chatten en soms discreet af te spreken Ik ben een volslanke man , behaard, vrij onervaren. Groetjes x  
13 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Minions 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zak vol zaad
het is na maanden noch es tijd. Zoek man met zak vol zaad die mijn mond komt verkrachten. Ik lik je ballen naakt en verwen je cock tot hij spuit. Ik ben een aantrekelijke man. Mvg  

zak vol zaad
14 dagen
Wim 53 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
fwb
Ben 53j getrouwde man uit de buurt van Affligem en ben op zoek naar een date met een getrouwde kerel van ongeveer dezelfde leeftijd. Ben niet op zoek naar verschillende dates, maar eerder naar een afspraakje met een soul mate voor wat geile mannensex, iets wat onze vrouwen ons niet kunnen geven. Bij match voor beiden kunnen we op geregelde tijdstippen afspreken. Ben m82, 98kg, bros geschoren hoofd, niet roker, univ opgeleid. Uiteraard zijn hygiëne, discretie en wederzijds respect een absolute must. Op weekdagen kan ik geregeld discreet ontvangen of verplaatsen. Interesse ? Reageer dan met je wensen, looks en of foto.  
14 dagen
Tim 53 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan ontvangen en wil eens lekker verwend zijn
Ik kan je morgen maandag om 9u lekker komen verwennen . Via mail spreken we af hoe of wat . Ben je een man zonder schaamte en met respect. Én hou je van lekker seks met elkaar laat maar horen .  
15 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Bilzen
Hoop eens echt verwend te worden met een massage en zoveel meer?
Hoop nog steeds eens een eerste date te bekomen met een deftige nette verzorgde en goed voorziene bi-topmasseur of top ingestelde CD-lover die alles veilig en safe zou willen doen,en me eens op een respectvolle manier zou willen inwijden,bespelen en verwennen?Wie is hier niet fake, deftig aantrekkelijk en kan aan het gevraagde beanwtoorden zonder me met een besmetting op te zadelen? Ik ben een verzorgde man of CD.Maar dus nog geen enkele date gehad en dus nog steeds maagd.Wie is bereid om er veilig en safe verandering in te brengen.Graag een niet kalende man of CD-lover zonder baard of snor en intiem ook liefst glad.En geen roker of drinkers. Ook een koppel of een versa zus of twee die me willen inwijden mogen reageren? Wel moet respect,discretie en 100% gezond zijn en blijven gegarandeerd zijn.xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9